Rábamenti
Agrár
Kft.

+36 95 490 064

Szállítás

Az igény szerint készre csomagolt tojásokat saját szigetelt és temperált rakterű teherautóval rendelési tétel szerint akár 120 ezer db tojás/forduló tudunk szállítani.

Tojástermelés

Összes férőhelyünk 58.000 db tojótyúk higiénikus tartását teszi lehetővé.

Az előnevelést 35.000 férőhelyes jércenevelőnkben biztosítjuk naposcsibe kortól.

Nálunk a tojótyúkok tartása minden tekintetben megfelel az EU által előírt követelmény rendszernek. Az új szabályoknak eleget tévő változások sorozata 2006-ban kezdődött, amikor meglévő ólunkat alakítottuk át egy négyszintes feljavított ketreces tartásmódra.

2009-ben egy teljesen új épületbe SALMET technológiát vásároltunk a hozzá tartozó tojás leszedő gépsorral együtt. Mindkét épületben a fény és klímaviszonyokat számítógép vezérli.

Tojáscsomagolás

Kitűzött célunk, hogy minél több tojást csomagoljuk helyben telephelyünkön.

Ennek érdekében 2012 év végén vásároltunk egy nagyobb teljesítményű STAALKAT osztályozó és csomagológépet, amely lehetővé teszi hogy közvetlen beszállítói lehessünk akár hipermarket láncnak is. Közvetlen beszállítás a fogyasztók érdekeit is nagymértékben képviseli, mivel frissebb tojás kerülhet az üzletek polcaira.

Minőségbiztosítás

A HACCP rendszer működtetése és évenkénti felülvizsgálata kiszűr minden olyan kritikus tényezőt amely akadályozza az egészséges élelmiszer előállítását, és tervezzük az év végére egy nemzetközileg elismert élelmiszerbiztonsági minőségi irányítási rendszer bevezetését és tanúsítását ahogy ezt a piac is megköveteli. Takarmányozásunk kizárólag saját termelésű takarmányt és ivóvíz minőségű vizet használ. Tojótyúk tartásunk több mint 30 éves múltra tekint vissza.